Yleinen

Harmaan sävyjä

04.05.2014, mannavaara

Kevätauringon pilkahtelu herättelee koko talven uinunutta virkkausintoa. En tiedä mikä tieteellinen tai taiteellinen yhteys kevätauringolla ja virkkuukoukulla on, enkä välitä ottaa asiasta selvää. Virkkausinnon siivittelemänä päätinkin piristää kotia virkkaamalla tyynynpäällisen nähtyäni vastaavan projektin Lanka mutkalla -blogissa. Musta ja harmaahan ovat tunnetusti erittäin piristäviä värejä… vai eikö? No, voin kertoa että minulla on tarkoituksena viedä tyyny vaaleilla väreillä sisustettuun makuuhuoneeseen, ja haluaisin löytää jostain sille kaveriksi sinapinkeltaisen tyynyn, mutta en ole vielä löytänyt sellaista tyynynpäällistä joka olisi täyttänyt oikeasti erittäin vaativat kriteerini. Sävyjen on oltava just, muotoilun ja kuvioiden samaten. Näinköhän mahtaa löytyäkään…

Lanka Gjestal Janne

Koukku 4 mm

Ohje omasta päästä

Virkkasin tyynyyn kaksi erilaista puolta vaihtelun vuoksi. Eipä tästä muuten paljon kerrottavaa ole, semmoisia ihan tavallisia tilkkuja yhdistettynä toisiinsa kiinteillä silmukoilla. Lanka on luottosukkalanka, miellyttävän sileä, kulutuskestosta ei ole tietoa. Ostin sitä joskus vilttiprojektia varten, jonka sittemmin hylkäsin, ja sitä on vieläkin ihan hirveästi jäljellä! Virkkaaminen on kuitenkin hauska tapa tyhjentää lankavarastoa, sillä tekniikkana se syö lankaa paljon enemmän kuin neulottaessa. Lisäksi lankojen päätteleminen on virkatessa yksinkertaista. Kuvassa näkyvä pyöreä tyyny on tyttäreni koulussa tekemä teos, joka ansaitsee tulla nähdyksi!

Lankadieetin osalta vielä on matkaa sinne – 500 g saldoon missä jo käväistiin pikaisesti. Ostoksina Novitan Isovelilankaa aiemmin hankittujen neonhirvitysten kaveriksi.

Edellisen päivityksen saldo + 905 g

Vähennystä – 290 g

Ostoksia + 100 g

Saldo + 715  g

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *