Yleinen

Neonraitoja

16.05.2014, mannavaara

Ostin taannoin pari kerää neonväristä Novita Isoveli-lankaa poikani pyynnöstä. Pojalla oli alkanut tekstiilikäsityön tunnit koulussa, mutta suureksi pettymykseksi neonväristen lankojen käyttäminen oli evätty. Neonlangat olivat varattu isompien koululaisten töihin.

Vaan lapselle onneksi on äiti joka antaa hövelisti kiireessä periksi ja ostaa neonväristä lankaa, vaikka ei itse siitä pidäkään!

Lanka Novita Isoveli

Puikot 5,5 mm

Ohje Perussukat Isoveli-langasta

Poika sai neonväriset sukkansa, ja pikkusisko samaten. Paritin neonvärit meleeratun ruskealla Isoveli-langalla, jota minulla oli jämäkerä jo ennestään, ja ostin toisen vielä sen jatkeeksi. Toimii aika hyvin. Tuota neonväristä lankaa jäi vaan vieläkin ihan hirveästi jäljelle, joten täytynee ostaa sitä meleeratun ruskeaa vielä lisää ja neuloa lapasia.

Valitsin puoli milliä paksumman puikon todettuani käsialani olevan tiukahkoa. Neuloksesta tulikin mukavan rentoa, ja sain jätettyä sukkiin hieman kasvunvaraakin, sillä kesä tekee tuloaan, ei näitä vielä käytetä.

Paksulankasukat nielevät kunniakkaasti lankaa, ja näihinkin meni yli kaksisataa grammaa. Hitaasti mutta varmasti edetään lähemmäs nollasaldoa. Paitsi että postissa on jo tulossa lisää lankaa.

Edellisen päivityksen saldo + 670 g

Vähennystä –  225 g

Saldo + 445 g

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *